www.halaszhalo.hu

Termékek

Csomózott perlon (polyamid) háló bálában, négyzetes szemállással

Csomózott perlon (polyamid) háló bálában, négyzetes szemállással
A forgalmazott hálólepedő anyaga rugalmas, a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően az anyag vastagságához képest kiváló szakítószilárdsággal rendelkezik, húzóhálónak használva alacsony a vontatási ellenállása. A háló alapszíne fehér.
 
UTÁNVÉTELLEL IS RENDELHETŐ!
Háló szemmérete Háló anyagvastagsága Háló hossza méterben Háló magassága méterben Háló súlya (kg/bála) Ár (Forintban) Kód
8 mm 210/12=0,7mm 60 m 2,0 m 17,70 kg 232 500 Ft 1/N/8

A táblázat soraiban megadott mennyiségi adatok egy darab, ún. bálás kiszerelésű ill. csomagolású hálóanyagra vonatkoznak. Ha érdeklődik a termék iránt, vagy rendelne, egy adott sorhoz tartozó típushoz darab vagy bála mennyiségi egységet szíveskedjen megadni.
Rendelését telefonon is fogadjuk.
 
 A bálákból kevesebb mennyiség is vásárolható. A háló magasságából nem vágunk le, a hosszából természetesen   igen. Részmennyiség vásárlásánál az adatokat méterben szíveskedjen megadni. A vágási díj 20%.
 
A listában a raktáron lévő termékeket tüntettük fel, ha ezektől eltérő méretű hálót(kat) szeretne rendelni, kérem kérdezzen.
Lehetőség van nagyobb mennyiségű, egyedi megrendelések legyártatására is!
Csomózott perlon (polyamid) háló bálában, négyzetes szemállássalCsomózott perlon (polyamid) háló bálában, négyzetes szemállássalCsomózott perlon (polyamid) háló bálában, négyzetes szemállással
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Főoldal | Termékek | Adatkezelési tájékoztató | Kapcsolat