www.halaszhalo.hu

Termékek

Húzóhálók

Húzóhálók

A kompletten összeállított hálók árának kiszámítása előzetes megbeszélés alapján történik. A számításhoz szükségünk van a kívánt hosszramagasságraszemméretre, és az anyagvastagságra is. A húzóhálóink anyagárait ugyanebben a menüpontban találja a "Csomózott  perlon (polyamid) hálók bálában, rombuszos szemállással", a "Szövött (csomózatlan) perlon hálók bálában, rombuszos szemállással" ill. a "Csomózott polyethilén hálók bálában, rombuszos szemállással" almenüpontok alatt, a PVC úszókat, ólmokat a "Kiegészítő felszerelések" menüpont alatt nézheti meg, ill. köteleink a "Hálócérnák, zsinegek" menüpontban vannak részletezve. Az összeállított húzóhálóknál a  felszerelés munkadíja adódik még hozzá az anyagköltségekhez.

A húzóhálókat kétféle módon készítjük el, attól függően, hogy hol fogják használni, ott mekkora mennyiségű halra lehet számítani stb.


1.változat: A háló magassága az elejétől a végéig egyforma. Célszerű a magasságot a vízmélység duplájára számítani, így nem tudnak a háló alatt és fölött megszökni a halak. Az így elkészített hálók elválasztó-  ill. rekesztőhálóként is használhatók.


2.változat: A háló közepe mélyebb, mint a két széle, ún. zsákja van középen a hálónak. Ez a zsák biztosítja, hogy nagyobb halmennyiség is biztosabban kifogható legyen, nem engedi kiúszni alul a halakat a hálóból, középen összetartja a fogást.

 

A hálók hosszát mindkét esetben a legszélesebb szakasz + 20% hosszra ajánlatos készíttetni, a biztos fogás érdekében.

A hálók magasságát a legnagyobb vízmélységnek legalább a duplájára méretezzük.

Kérem telefonon,vagy e-mailben kérdezzen, gyorsan adunk árajánlatot.

 

UTÁNVÉTTEL IS RENDELHETŐ!

 

HúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálókHúzóhálók
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Főoldal | Termékek | Adatkezelési tájékoztató | Kapcsolat