www.halaszhalo.hu

Termékek

Védőkesztyűk, PVC kötények

"Marigold" gumikesztyű

"Marigold" gumikesztyű
Duplafalú, 1,45 mm-es anyagvastagságú erős natúr Latex anyagú gumikesztyű pamut béléssel. Kellemes viselet, hosszú élettartam.
 

"Showa" PVC kesztyű

"Showa" PVC kesztyű
PVC borítású, pamutbéléses kesztyű, a tenyérrésznél biztos tapadást biztosító érdesített felülettel. Rugalmas, kényelmes viselet, ellenáll az olajnak, kemikáliáknak, forró víznek. A SHOWA márkanév garantálja a kiváló minőséget.

"Showa" bundás kesztyű

"Showa" bundás kesztyű
PVC külsejű kesztyű, pamuttal borított akril béléssel. (-20°C -ig tökéletesen véd) Megfelel az élelmiszerbiztonsági előírásoknak, ellenálló a vegyszerekkel, az olajjal szemben is. A SHOWA márkanév garantálja a kiváló minőséget.
 
 

"Showa" hosszú szárú PVC kesztyű

"Showa" hosszú szárú PVC kesztyű
Az egész kart védő 65 cm hosszú PVC kesztyű, pamut béléssel. Hosszan tartó használat során is kényelmes viseletet, komfortos érzést biztosít a kéznek. Ellenálló az olajjal, savakkal, növényi és állati zsíradékkal szemben is.
 

"Showa" késálló kesztyű

"Showa" késálló kesztyű
Aramid szövettel (a kevlárral majdnem azonos) bélelt PVC borítású kesztyű, amely hatékonyan védi a kezet a véletlenszerű vágásoktól, ha késsel dolgozunk. A kesztyű tenyérrésze érdesített, anyaga antibakteriális, nem veszi be a szagokat.
Hosszú élettartamú, kiváló minőségű termék.
 

Grundéns karvédő

Grundéns karvédő
Kiváló minőségű, extra erős, PVC anyagú karvédő, alul neoprén mandzsettával, amely megvédi a ruha ujját a nedvességtől, a szennyeződéstől és a kart a hidegtől.

Elka karvédő

Elka karvédő
PVC anyagú karvédő, amely megvédi a ruha ujját a szennyeződéstől és a nedvességtől.

Neoprén karvédő

Neoprén karvédő
Neoprén anyagból készült, erős, 4 mm-es anyagvastagságú karvédő,  ami megvédi a kart a hidegtől és a ruha ujját a nedvességtől.

Védőkesztyű, elektromos halászathoz

Védőkesztyű, elektromos halászathoz
A védőkesztyű 1000 Volt feszültségig védi a kezet elektromos halászatnál. Csak megrendelésre!
 

"Ocean" PVC kötény

"Ocean" PVC kötény
PVC borítású, poliester bélésű kötény, a mell-és hasrésznél megerősítve. Kellemes viselet. Megrendelésre!
 

"Grundéns" PVC kötény

"Grundéns" PVC kötény
Kiváló minőségű, a halfeldolgozásnál nélkülözhetetlen PVC kötény, ami zsír és tűzálló. Az eleje duplán megerősített. Fehér színben is kapható, ami megfelel az élelmiszer-higiéniai előírásoknak is. Csak rendelésre!
 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Főoldal | Termékek | Kapcsolat